KOMPLED ENERGI APS. er et af de virksomheder i Danmark der har været i LED branchen længst, hvilket er medvirkende til at vor know how er i absolut særklasse.

Vi rådgiver, sælger, monterer og servicerer klimavenlige løsninger inden for el, varme og belysning, med efterfølgende økonomisk gevinst for kunden, og til gavn for miljøet og fremtiden. Det skal nævnes, at det ikke er usædvanligt, at en investering kan tjenes hjem på under 1 år.

Vore kerneværdier er : ærlighed, ordentlighed, kompetence, kvalitet, tilgængelighed og at være visionære og innovative.

Vi går ikke på kompromis med disse værdier. Kunden får altid den kvalitetsmæssige, økonomiske og teknisk bedste løsning.

Vi tilstræber at have Danmarks mest tilfredse kunder. Vi er da også stolte af og taknemlige for, at mange af vore nye kunder kommer til os på henvisning fra eksisterende kunder, da vi ikke bruger ressourcer på at markedsføre os i diverse medier som de fleste gør. Vores hjemmeside er af samme grund også opført så simpelt som muligt. Dette kommer selvfølgelig vore kunder til gode i en meget langstrakt og udvidet kundeservice og garanti, samt gode forhandlingsvilkår og mulighed for fuld finansiering.

Vore produkter forhandles ikke via internetshopping, da dette er fyldt med produkter af tvivlsom kvalitet som ofte er fulgt af beregninger og datablade som er både misvisende og overoptimistiske. Her slår vore kerneværdier i stor grad igennem. Vore produkter skal ses og sammenlignes, således at du som kunde kan træffe det rigtige valg under de rigtige forudsætninger. Tillid og omdømme er en æressag for os.

 

Kontakt os for en gratis og uforpligtende gennemgang.

 

Danmark +45 27892227

Gemany +45 27892224

Lendemark 42

6372 Bylderup-Bov